START: godz. 20.00 – 4.00

MENU:

Zupa: krem z białych warzyw z prażonym słonecznikiem

Główne danie:

-  schab z pieczonymi jabłkami

-  kurczak  z pomidorem i mocarellą

-  pieczeń z karkówki po myśliwsku

- roladki z karkówki z warzywami

-  filet z kurczaka warzywami

-  udko faszerowane

-  roladka z dorsza

-  ziemniaki pieczone w ziołach

-  kluski śląskie

-  zestaw surówek

-  woda min z cytryną

Zimne zakąski:

-  tatar z jajem

-  roladka z łososia

-  zimne nóżki

- ryba w marynacie

- kurczak w pistacjach

- rolady z szynki

- sałatka „Grecka”

- sałatka „z granatem”

- pieczywo, masło

ok. 23.00 podamy:

-  golonki pieczone z kapustą

- szaszłyki drobiowe

- cepeliny z mięsem

ok. 1.00  zupa gulaszowa

ok. 2.30 dla wytrwałych żurek z jajem

Bufet; kawa, herbata

Napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe we własnym zakresie.